Isnin, 7 Oktober 2013

Kursus Lagi Akuu...

Dah lama aku rasa aku tak membuang masa di blog ni kan...mana taknya agak sibuk plus stress kije...adoiii..aku rasa mcm nak carik kije lain la pasni..kije dgn zoo kee..

Bermula arini aku kena kursus plakkk..nasib la tempat kursus dekat dengan rumah..kat mana? nanti aku bagitau..sbb usb plug tak bawak ni tak best la citer tanpa ada gambar kan..hihi...

Sebelum datang kursus tadi pun aku sempat buat pizza kat mommy aku..dia yang request..aku buat jela kan..

Rumet aku tak sampai lagi ni..lantak la ko tido la kat luar ke..aku dah nak tido sebab sejuk macam igloo dah...aku siap mintak dengan mak aku selimut tebal sebab takut gigil tido..almaklumla cuaca hujan jeee..tu aku derhaka sikit park kete depan tangga hostel..alasannya sebab hujan..boleh macam tuuu....

4 ulasan:

  1. Nsb baik jgk x upload gambar pizza... Sedappp tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi....tu la tak sempat nk bwk usb tu...

      Padam
  2. rajin ang buat pizza,bukan nk hantar sni sikit.ceh!

    mmg skagn musim sejuk..sedap tidoq..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku takda aktiviti buat tu la kije ku..tpt plg aku syg dapur la..hahahaa..musim hujan sejuk ni aktiviti best tidoq dgn makan..hahahaa

      Padam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno