Selasa, 29 Oktober 2013

Tadaaaa...Baru Dapat Tengok Muka Anak Sedara

Hihii...
Sampai opis aku buka henpon...eh ada wassap laa.dari adik aku...haha..
Buka-buka nah gambar anak sedara wehh..mau aku menjerit sorang sorang dalam opis punya best dapat tengok anak sedara even dalam henpon..

Aku call mak aku tanya dah tengok cucu kee..katanya belum sebab mak aku balik Kedah jap sebab ayah aku ada meeting..petang balik Selangor balik..

Aku cakap aku dah tengok anak sedara..punya dia excited suh buh dalam facebook..siap kejutkan si bongsu tu suh buka facebook nak tengok cucu..hihi..

Tapi baby kena kuning plak arini..sedihhh..tapi tak teruk sangat..mak aku call tadi asyik nangeh je maybe tak selesa kot sebab mata tutup pastu kena duduk bawah lampu floresent tu..apa yang aku belajar ritu lampu floresen tu akan memecahkan bilirubin yang menyebabkan kuning tu..sebab hati tak uraikan sepenuhnya bilirubin a.k.a darah merah yang dah mati..

Alahai nama pun tak bagi lagi so aku panggil girl jela..silap silap sampai besar aku panggil dia girl..hahahaa..

Ni dia gambar girl aku..





P/S: mak aku cakap dahi, mata dengan mulut atas sama macam aku...hihi...moga cepatla turun gejala kuning ko girl..dapatlah ko balik Kedah cepat-cepat, aunty tak sabar nak jumpa ko...

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. lebat rambut mcm mak dia jugakk..tapi hidung plak kembang..hahaha..~~jaat kutuk ank sedara..~

      Padam
  2. ada gak la sipi2 muka ang..namanya anak sedara ye tak..hehe

    setiap baby adalah comel..same goes to girl..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi...ada kee...dah mak sedara...hhihihi

      Padam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno