Isnin, 2 September 2013

Yeaaaayyy!!! Saya Dapat Kekkkkk

Heheheee..actually aku dah lama kemaruk kek coklat moist ni..nama dia kek coklat meleleh. Memang meleleh la sedap. Yang best aku dapat dua,satu kek free..

Alkisahnya aku ada mesej tuan punya kedai tanya kedai dia pindah mana sebab ritu dia cakap pindah kedai. Maka aku dengan daya usaha punya lapar kek coklat tu bergerak la ke Bandar Air Putih kat Balik Pulau tu..jumpa kedai tapi macam tak buka. Oklah aku chow la sebab kedai tak buka aku pun mesej tanya tuan punya kedai kat facebook..nah punya nak kek coklat macam orang mengidam.

Tadi tuan punya kedai balas mesej minta maaf tak perasan mesej hahaa..yang best dia cakap dia akan hantar kek ke opis dan akan bagi satu kek free..waahhhh...bestnye dah la aku gila kek.

Tadi dia dah hantar kek ke opis dengan satu kek coklat meleleh dengan kek velvet..tapi dia memang betul betul meniaga,aku tak nak amek baki 10 sen sebab kesian jugak dia datang hantar tapi ayat dia first aku dengar dari peniaga melayu kita, eh saya tak boleh ambil ni saya meniaga.

Apa pun aku kagum dengan cara dia meniaga,banyak dia hantar kek dia ke merata tempat. Susah nak cari peniaga Melayu macam ni especilally dalam pembuatan kek. Kek kedai dia memang sedap kira tak rugi beli.

Kalau di Balik Pulau agak famous gak la kek dia. Apa pun tahniah buat En Azhar dan Kak Shada sebab berjaya menambat hati pelanggan dengan cara  dorang.

Nah..dua kek aku dapat arini..satu kek free

Ini Kek Red Velvet Meleleh..memang meleleh la..krim cheese atas tu tebal memang sedap laahh

Haa...ni la kek kegilaan aku, Kek Coklat Moist Meleleh..adik adik aku pun gila kek ni

6 ulasan:

  1. rezeki ni... nampak sedapnya la red velvet tu... haih!

    BalasPadam
  2. hehe..memang sedap kak..harga dia murah je..berbaloi la..kak nakk..hihi

    BalasPadam
  3. sedapnya..ang bukan nak bawak aku sebekas dua.haha..

    eh nk tnya sebelah kiri yg dok update kt blog ang ni apakebenda?tak boleh remove ke?takpun hide..aku ni yg guna netbook menganggu aku nk baca entry ang..tak nmpk tulisan..komen yg sebelah kiri pun tak nmpk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg sedap..hahaha...hang jauh mcmana nak kasi..moih demand nak dua bekas..satu bekas dah laa..hahaha

      ha yg tu aku nk tnya hng,menatang pa tu..aku pun dok kaco gak ni nk baca..nak buang mcmana eh...benda tu ada pas aku buat bloglist

      Padam
  4. lor pelik..tak faham aku..ang try tgok kt layout..klu ada benda tak berkenaan kt belah kiri tu ang remove..macam update dari google je ni kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hang pelik aku lg pelik..hahahaa..t ku tgk..

      Padam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno