Sabtu, 7 September 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
Heheheheh...ni kira first time blogger setahun jagung nak join contest giveaway ni. Mulanya aku tak tau apa benda ni...ooo rupanya nak bagi hadiah..eh hadiah,barang free tu, aku nak jugakkk!!!

Alkisah terpandang kat blog si http://puankutu.blogspot.com, maka macama biasala aku tanya la sifu terhebat di alam ini, dia kata dapat hadiah free try jela weh..maka aku dengan gigih sedaya upaya cuba la nasib..kalau dapat ni hadiah first la aku dapat sejak mula berblog..muhhhaaa

Kalau aku dapat posmen hantar kat opis sah kecoh la mulut mulut di opis, anak teruna mana la hantar hadiah kat Tomato Oren ni..hahahaa..aku bilang jela abang polis kat lokap balai tu hantar..hahahaa..sah-sah pasni kalau aku ajak g lokap ramai ofer nak pegi even dorang bukan termasuk dalam anak buahku..hahahaa..pasti ada yang jeles terlampau pasni..

21 ulasan:

  1. haha bagus2 pantas je join..gud luck utk ang n aku..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sepantas hang laa...hahahaa..tp hang lg pantass...
      amin semoga kita berjaya..hihi

      Padam
  2. Salam perkenalan dan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan dan salam merdeka kak umi..sy dah jenguk blog akak..hihi..tp yg best pasal sambal nenas tu..rasa mcm nak masak plak tp dah sampai umah..kak,sy cari follower kt blog akak tak jumpa pun..

      Padam
    2. Salam Tomato yang oren... :)

      Terimakasihlaa jadi follower kak Ummi dan sudi singgah ke sana....memang sambal nenas tu sedap dan perisa sebab masamnya, manisnya....blog kak Ummi tu memang baru lagi so followernya pun tak ramai...anyway tq so much naa... :)

      Padam
    3. hihihih..best ayat tu tomato yang oren..buat tagline ok gak tu kak..hahahau
      mmg sambal nenas tu feveret la..mmg sedapp..
      blog akak best la dgn hiasannya sy ni header pun takde g..hahahaa..

      Padam
  3. dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya dah singgah ke blog awak..hehehee..

      Padam
  4. Dari GA yg sama. goodluck :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy dh membalas komen dan jadi follower..hihi

      Padam
  5. good luck. done follow you. follow me back ?
    http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    jom join segmen ni:
    http://mizzikastories.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-menang-by-ika_7.html

    BalasPadam
  6. 161. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno