Sabtu, 15 November 2014

Makan Pagi Aku Yang Simple

Kalau time cuti aku stay je kat umah sendiri maka aku malas sangat nak sedia makan pagi. Semalam nak beli roti ingatnya, tapi tak teringat pulak. Balik rumah baru teringat,maka malam tu aku bancuh la tepung nak buat cekodok kosong buh bawang je..hehee..tapi lembut la aku buh soda sikit.

Tapi kali ni aku tak makan cicah dengan sos cili..aku cicah dengan sos yang aku buat sendiri..ala,sos keropok tuu.

Tambah best lagi tadi bancuh Nescafe Latte 3 in 1 yang menambahkan lagi level kemalasan aku..hahahaha.

Breakfast simple aku..

2 ulasan:

  1. breakfast simple sy susu n cereals je T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...sy rasa mcm tak kenyang susu dgn cereal je..hehee

      Padam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno