Selasa, 31 Disember 2013

Wassap..Memudahkan atau Menjahanamkan

Sekarang ni macam-macam la aplikasi Wassap la Kokotok la Wecait la Line la..
Memang tak dinafikan ada benda tu senang kije seharian, kos menjimatkan kos prepaid dan bil dapat dikurangkan tambah tambah kalau korang yang sedang dilamun cinta maka berita ni amat menggembirakan la kan...boleh taip panjang panjang kan tanpa jejas duit prepaid atau bil korang kan..

Tapi bagi aku yang menjahanamkan adalah bila bos pun pakai Wassap siap buka group lagi..memang mengganggu la..tambah tambah lak kaki kaki yang agak pemalas nak buat kije buat Wassap grup ni tempat melepak di alam maya plak..sungguh mengganggu..tu tak kira yang share gambar tah pape dengan emel berantai yang tah pape..aduh sangat mengganggu..

Yang kebaikan pula senang aku nak bermesej dengan kawan aku..hahaa...banyak sikit leh jimat kos bila tak ganggu bil aku..hahahaa



10 ulasan:

  1. yer betul, mama pun boring yang suka buat group tu, pehh!! ntah apa-apa ntah...
    selamat tahun baru ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu mam..yg buat grup ni bising je bunyi hp sampai sy silentkan yg grup tu..mengganggu..selamat tahun baru mama..:)

      Padam
  2. Ofis akk pon buat staff nye group wasap... Bdk lelaki mmg suka share benda merapik2....

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke..sy ingatkan grup opis sy je..rupenya ada jgk yg mcm tu..mmg betul bdk laki ni suka share benda yang tah pape...

      Padam
  3. aku tak amik port wassap ni semua..hp pun cap ayam..hakhak

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaa...nnt hang pakai jugak wassap ni bila hang beli hp cap helang..hahahaaa

      Padam
  4. dulu pernah install.. tapi x pernah guna pun sbb jenis forever alone.. hehe.. last2 uninstall balik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu..kadang mcm nak uninstall balik je rasa..hahahaa

      Padam
  5. Akakpun jarang pakai was sup ni. Leceh nak menaip. Hii

    BalasPadam
  6. tapi kan jimat kredit...hehheee

    BalasPadam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno