Isnin, 3 Februari 2014

Aku Dapat Kucing...

Sejak lepas exam aku tak sempat nak beblog padahal gambar untuk dibuat cerita banyakkkkkk...tapi aku tak kira walaupun gambar tu boleh dikira cerita basi aku tetap aku nak post kat sini..ok dakk..hihi

Aku dah selamat menduduki rumah bawah..rumah di atas tanah k bukan rumah sarang burung lagi..maka kesunyian melanda laaa...

Agak dalam 2 minggu aku minta dengan kawan opis aku yang pernah offer kat aku kucing dia..tapi memandangkan aku tinggal di rumah sarang burung maka aku tolak la sebab space untuk aku dengan kucing susah laa...

So minggu lepas kawan aku bawak dua ekor kucing dia untuk dipilih dan semestinya kucing jantan la..satu putih satu hitam..aku pilih yang putih sebab nampak senyap sikit dari yang putih..

Maka minggu lepas aku dah adopt seekor kucing..aku bagi nama Goku...hahhaa..nama tu jarang orang pakai kot..sesi mengajar si Goku berak di jamban berjaya.hahahhaaa..

Sekarang dia lah teman aku kat umah..hihihi
Goku ni kucing kacukan parsi..tok dia parsi..tu sebab dia suka tido, pemalas, penakut dan kuat makan..tapi dia cerdik..hihi

Mula mula tu dia malu sembunyi dalam kotak

Ni kena halau dari rak kasut

Tengok ekor Goku..

Mana Goku....

Dah tido..

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. pas letak nama goku terus aktif..hahahaaa

      Padam
  2. mmg nmpk goku ang ni agak pemalas macam tuan dia.haha gurau je..busy dengan goku kot smp blog pun terabai

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...sentap maakkk...hahahaa...goku mmg malas..kwn aku ckp dia mmg mcm tu..myb sbb ada baka parsi kot belah tok dia..kwn aku ckp ciri ciri baka parsi ni malas, penakut dan pemalu..ahahaha....balik kije dh mcm mak mak dah nak bg makan setel najis depa g..puuhhhhhh...

      Padam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno