Sabtu, 14 Disember 2013

Akhirnya Dah Berubah Wajah Blog Aku..hoho

Hihihi..masa yang telah tiba sudah menjelma
Actually aku agak buzy body sikit dalam bulan ni sebab nak exam dengan kije yang bikin aku kepala pusing gara-gara arahan orang atasan yang tah pape.

Ikutnye memang banyaakkkk post aku nak publish dalam ni tapi kesuntukan masa..gambar untuk dijadikan cerita pun dah berlambak dalam fail gambar blog aku..

Arini aku buat post baru pun sebab dayang deno dah edit blog aku maka aku buka laa.

Waahhhhh!!! Cantikkkk....mak suka laaaa...haahaa
Sebab aku dah tengok cara kerja dia kemas dan cantik tu sebab aku order dengan dia..

Apa apa pun tengkiu deno create deko yang cantik untuk akak..hihi

18 ulasan:

  1. Cantik pink... Tp mana tomatonya, mana orennya hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaaa..tomato tu ada kat sebelah...hahahaa...

      Padam
  2. Segala yg berkenaan dgn pink sy sokong...hihihi

    BalasPadam
  3. aduh aku kt opis,tak kluaq plak header ang..len kali aku mai tgok.haha.

    apa pun tahniah sbb dh berwajah baru..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehee..satg mai tgk naaa..hihihi..

      Padam
  4. Balasan
    1. hihi..tuan yg edit blog dan hias2 blog ni dah sampai..:)

      Padam
  5. wah bestnya da wajah baru~ nice~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi..wajah dah baru tp tuan punya blog agak kesibukan nak buh post baru..hihi

      Padam
  6. wahh... blog wajah baru.. comeyy.. kite suka!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehee..pttla pas tukar wajah ramai dah ushaa..hahahaa..pasni nak try buat GA la plak..hahaaa

      Padam
  7. cantik deno edit... warna dia pun lembut je.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah...deno buat cantik...kaler dia pun takde la terang sgt..hihi

      Padam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno