Jumaat, 27 Disember 2013

Segmen Azam Blog 2014

Hehehee..tadi ada invitation dari saudara Pha Is ajak join segmen ni..mcm cun jee join ni kan maka aku pun nak join la walaupun takde hadiah tapi yang penting dapat banyak kawan dari golongan bloggers pun hadiah yang besar dah kan..



Itu adalah banner segmen ini..siap ada seal lg tuuu..ko hadooo..takdooo..hahaa

Azam 2013 aku :
- nak dapat dean list utk pengajian pelajar veteran (tak tercapai)
- nak kawen (kononnye laaa..calon pun takde..muhahahhaa)
- nak cari rumah baru (insyaallah tercapai sebab tadi dah tengok umah,doakan aku yee..)

Azam 2014 aku :
- nak dapat kawan blog yang seramai mungkin
- blog jadi yang best mcm kawan blog yang otai
- nak jadi buka bisnes kecil kecilan secara online

Jom la join segmen ni..
Buat pemilik blog incik Pha Is jangan lupa belanja cheq laksa aloq jangguih naaa..hahhaaa

31 ulasan:

  1. selamat join segmen.ni pun salah satu cara tmbh rakan blogger..gud luck tuk azam 2014 ang..kenapa tak listkan azam nk kawen tu dibawak ketahun 2014?hehe

    BalasPadam
  2. hahahaa...mmg selamat la..tp tadak kawan baru lagi utk arini..ala aku dah pedap dah nak letak target tu untuk bawa ke akaun ke depan..hahahaaaa

    BalasPadam
  3. mama dari segmen yang sama, gud luck ye..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih mama...sy akan ke blog mama dan tinggal otograp di situ..

      Padam
  4. Jom jom kita jadi kawan? :)

    Baca wishlist blog Nad pulak
    --> http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. kecik tapak tangan satu penang sy tadah...sy akan ke blog nad pulak..:)

      Padam
  5. Salam singgah bw dari segmen yang sama. Saya dah follow sini... All the best & Salam ukhwah.. :)

    http://www.khirkhalid.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-bhp.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai khir...saya akan ke blog awak dan tinggal otograp di situ..tengkiu sudi follow..:)

      Padam
  6. salam blogger. dari segmen yang sama. " DFU"http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai jamil..tengkiu sudi jenguk blog sy..sy akan ke blog jamil dan tinggal otograp di situ..:)

      Padam
  7. saya singgah follow rapatkan ukhuwah..:DDD

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi..terima kasih sudi singgah..:)

      Padam
  8. bw segmen yang sama.. all the best :)

    BalasPadam
  9. thanks sudi join segmen pha is..
    waa.. bagus ni.. otak bisnes...
    apa-apa pun, smoga segala azam dan impian tercapai..
    amiin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi...tengkiu pha is dpt jugak ramai kawan akak..hihi..:)

      Padam
  10. singgah dr segmen yg sama...harapnya segala impian akan tercapai di tahun baru ni..good luck! :)

    BalasPadam
  11. Good luck.. Dari segmen yang sama..

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. hihihh..sy trus jd follower akak..:)

      Padam
  13. salam tahun baru...
    singgah BW sambil bertanya khabar... :)
    amacam dengan azam tahun lepas..? ada yang tertunai?

    BalasPadam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno