Khamis, 7 November 2013

Minum Petang Aku..Macam Selera Dinasour..Aummm

Hari ni aku meroyan buat pertama kali g kedai kat Simpang Empat tu beli kuih..mulanya aku nak beli pisang goreng je sekali akak tu cakap pisang dah takde dik yang dalam kuali ni pun orang punya...memang la orang punya takkan monyet punya kot...opsss

Frust gak aku tapi takpe aku tak heran kak kedai sebelah ada kuih k..hahahaa

Aku beli jela kuih kat gerai yang selalu aku beli kuih time lunch hour tu.eh petang pun banyak lagi kuih kat sini aku ingat takat lunch hour jee..hahaha..nampak sangat aku baru datang petang g beli kuih..memang pun!!!

So aku beli jela cucur bawang singgit dengan cokodok singget...sampai rumah aku panaskan air..sementara tunggu air panas aku masak nasi jugak..hahahaa

Bancuh  kopi O panas duduk depan tv tengok cite Dia Suamiku, pastu Tanggang Ayu..rileks jap g solat pastu tengok Oggy & The Cockroaches..hahahaaa...indah duniaku..hahaa

Memang betul betul selera dinasour..hahahahhaaa

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. lapar punya pasal..tapi arini dpt jga pisang goreng..hihi

      Padam
  2. Balasan
    1. memang sedap cik mun kalau makan panas-panas..hihihihi

      Padam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno