Khamis, 21 November 2013

Aku Dapat Bungkusan Arini.hihi

Semalam aku ada order barang dari kawan aku...dari negeri yang bakal nak banjir..teka laa..hahaha
Saja je la beli sokong kawan-kawan meniaga..

Aku dah lama aim bekas bawang brand Tupperware ni...aku beli dengan dia jela sekali dengan berus botol plus Ginger Lotion...lotion tu best sedap pakai sebab tak panas sangat tapi wangi jugak..

Order dengan kawan aku ni dapat gift cawan kecik comel tu..hihi


6 ulasan:

  1. berus botol tu apabikin?ang minum pakai botol susu ekk?hakhak

    BalasPadam
  2. hahaaa..berus tu berus botoi yg tupperware besar tuu..yg 2 liter nye botol..hahaa...takkan aku nak lawan ulya kot pakat minum pkai botol..hahaa

    BalasPadam
  3. besarnya berus gegegege.. sy beli beris straw utk amir... tupperware punye jgk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..ada yg ckp berus jamban...muhuhu

      Padam
  4. ha ah. tadi skali pandang nmpak macam berus jamban.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaaaa.....ada lg yg ckap berus jambannn....

      Padam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno