Jumaat, 30 Ogos 2013

Vavavavavav..Rupanya Kutu Bagi Ajaran Sesat Kt Aku Semalam..hahhaa

Nahhh....berjaya jugak aku buat bloglist aku atas ajaran yang betul dari makcik kutu..hahahaa...
Rupanya semalam dia salah bagi ajaran..sib bek hang tak bagi ajaran ilmu salah kan..hahaaa..

Well ibu Aiman n Afia tengkiu so much sebab mengajar aku blogger yang baru mula merangkak dalam dunia blogger ni.

Blog aku ni dalam penambahbaikan juga sebab header tu dalam proses juga mau dicantikkan..

Semoga dengan adanya laman blog yang cute tu menambahkan lagi semangat aku buat blog ni even blog ni banyak cerita tentang hidup aku dan juga kemerapuan akuu....


8 ulasan:

  1. aku dh lama tak belek2 adjust blog la..lupa semua..harap maklum.huhu

    BalasPadam
  2. takpeee..skurangkurangnya ada gak ilmu utk bdk setaun jagung dlm dunia bloggerr..hihihii...

    BalasPadam
  3. wah tak sabar nak tengok header

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi..tapi tak pandai nak buat header mcm deno..so sy mtk sorang kwn la tlg buat..nnt nak belajar dgn deno buat doddle..:) mtk tunjuk ajar yeee..hihihi

      Padam
  4. ha ah betul kata puan kutu... biasanya kita akan godek blog time mula2 je... dah lama tak godek dah... selain publish entri baru je.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..tau takpe..ni tgh semangat nak godek2 blog...mintak tunjuk ajar juga kak nora..:)

      Padam
  5. mana headenya kelaur test 3 jer hahahahaha

    BalasPadam
  6. hahahaa..test tu dlm ukuran..sy tak dpt dpt sy mtk kwn tlg buat..hahahaaa..sila bersabar..hihi

    BalasPadam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno