Rabu, 25 Februari 2015

Orang Nak Meniaga Aku Pun Nak Join..Jual Minyak Uratt...hahahahaaa..

minyak angin roll on fresh care aromatherapy
pilih pilih nak bau yang mcmana..
senang utk dibawa ke mana mana tanpa risau minyak meleleh dari botol,hanya roll mcm deodarant bila nak pakai..
bersaiz kecil mudah dibawa
RM 10.00 sebotol, postage RM 6..
beli sepuluh botol free postage.
berminat sila emel ke: topijagung@gmail.com
tengkiu





7 ulasan:

  1. baguslah ang juai minyak urat.dari blog ni dok bersawang ja sentiasa, ada baiknya keluaq entry bisnes.gud luck n semoga tomato Oren murah rezeki selalu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaaa....tu la...try meniaga pulak..tp strategi nak meniaga dalam blog ni kena banyak menuntut...

      Padam
  2. Balasan
    1. hehehee....lama tak berbalas komen ye incik pha is..tak nak shopping ke.heheheee

      Padam
  3. singgah lagi ni, nak beritahu ada tips mudah nak kurus hanya dengan AIR PUTIH!

    BalasPadam

© Copyright 2013 Reserved to Tempat Mencontengku l Design by DayangDeno